Взривоопасни срещи в полуфиналните мачове за Купата!

БГ ФутболТОП НОВИНИ

Жребият за полуфиналите на Купа „България Сезам“ се проведе днес в амфитеатъра на Националната футболна база „Бояна“. Локомотив (София) и ЦСКА 1948 ще се срещнат един срещу друг в столичното дерби, а Черно море и Лудогорец ще премерят сили за място на финала в регионалния сблъсък в Североизточна България.

Ето и двойките:

ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) – ЦСКА 1948
ЧЕРНОМОРЕЦ – ЛУДОГОРЕЦ

В случай на равенство ще се играят две 15-минутни продължения, а при ново равенство ще бъдат отсъдени дузпи. Полуфиналните мачове са насрочени за 25-27 април (първи мач) и 9-11 май (обратен мач), като точните дати ще бъдат обявени допълнително.

През този сезон двойките от efbet Лига изиграха много любопитни мачове един срещу друг. През 1948 г. ЦСКА побеждава Локомотив два пъти в първенството. Червените печелят с 2:0 през есента, а преди няколко кръга тимът на Тодор Янчев размазва железничарите с 6:0 в Надежда, така че червено-черните ще мечтаят за реванш.

Лудогорец и Черно море също имаха вълнуващи срещи. И в двата случая орлите спечелиха с по 3:2. Преди няколко кръга разградчани трябваше да се справят късно на „Хювефарма Арена“, а „моряците“ имаха сериозни претенции към съдийството.

За да стигнат до този етап, железничарите изправиха Славия след късна драма и гол в последната секунда срещу Надежда.

Лудогорец имаше проблеми срещу Спартак (Варна) и трябваше да обърне напълно развоя на събитията, за да продължи към четвъртфиналите.

Черно море поднесе изненада, като унищожи ЦСКА София след успех с 2:1 с екипа на армейците.

ЦСКА 1948 също намери място във финалната четворка, побеждавайки Арда в Кърджали благодарение на гол на Педриньо от дузпа в 117-ата минута.

Тагове: Ефбет Лига, Локомотив София, Лудогорец, Подбрани новини, ЦСКА 1948, Черноморец

Други Горещи Новини

Арда заплаши, че няма да играе в следващото първенство, и постави под въпрос Касай, Кърстаич и Михайлов
Сираков уволни Ивайло Ивков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed