Тежката артилерия: Андреа разкри шокиращи разговори с Кубрат Пулев! (Ето какво й е писал той, въпреки че има две деца)

Бойни СпортовеБоксТОП НОВИНИ

Историята между Андреа и Кубрат Пулев все по-често може да се използва като сценарий за третокласни холивудски неудачници. Защото тя вече не прилича на любовна история… всъщност отдавна не прилича на нищо.

След окончателната им раздяла и по молба на боксьора Пулев не само се събра с новата си съпруга Розалия Петрова, но и побърза да я дари с две деца. Самият той се похвали с новия си живот и семейство – направи го публично и заяви публично, че Андреа отдавна я няма.

Интересно защо тогава певицата повдигна въпроса за тези многозначителни и всъщност шокиращи разговори с Пулев? Да, тя не е написала цялото му име, но е написала „К“. Както съдържанието им, така и фактът, че ги е публикувала в Инстаграм, говорят много.

Снимките отново са направени през нощта, тя явно е била под влияние, защото няколко часа по-късно реши да ги изтрие – обичайна практика от нейна страна. Въпреки това е очевидно, че К. ѝ е написал, че е изхвърлила всичките му вещи и един ден те ще му липсват.

Последвали две пропуснати телефонни обаждания в един часа след полунощ, последвани от текстово съобщение – „Отвори!“. Не „вдигни телефона“, не „обади се“, а точно „отвори“, което ясно показва, че човекът, който изпраща SMS-а, е на входната ѝ врата. След това следва „Леля, заключи ме“, отново от К.

И това е, ако не говорим за неадекватна връзка, здраве…

Тагове: Андреа, Кобрата, Подбрани новини

Други Горещи Новини

Неукротимият Верстапен печели в Маями
Гришо се превръща в лошо момче заедно с Ди Каприо и Ерос Рамацоти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed