Сираков уволни Ивайло Ивков

БГ ФутболТОП НОВИНИ

Собственикът на Левски Наско Сираков е уволнил генералния директор Ивайло Ивков. Това разкри самият Ивков, който заяви, че всеки трябва да носи отговорност за действията си.

Директорът на сините говори за освобождаването на Петър Ганев от Надзорния съвет и изрази опасения, че всичко, което е изградено през последните месеци, може да бъде загубено.

„Уволнението ми беше обявено от мажоритарния собственик на събранието на акционерите. Не съм чул защо съм бил освободен. Няма никакъв скандал между тогава и сега. Боримиров и аз, както и хора като него, живеем в съвсем различни светове. „Искам Левски и той е различен от този Левски, който той остави, когато аз дойдох на власт“, заяви Ивков след ОС, което се проведе на Герена.

Никой не трябва да бъде поставян в една група с когото и да било. Всички ние носим отговорност за действията си. Аз нося отговорност за всеки свой ход, който съм направил през последната година и половина. Да се надяваме, че няма да изгубим всичко, което градихме през тези месеци. Притеснен съм!

Това, което беше отбелязано при уволнението на Петър Ганев, е, че той ми оказа доверие и каза, че съм изпълнявал задълженията си безупречно. Това беше дадено като обяснение. Попитайте тези, които взимат решенията. Що се отнася до моите решения, питайте мен. Какви са истинските мотиви, аз не мога да знам.

Тепърва ми предстои да направя своята оценка. Трябва ли да размишлявам? Току-що беше обявен моят заместник. Ще изпълнявам съвестно задълженията си до последния ден, в който ще бъда вписан в Търговския регистър.

Никакви лични дела. Г-н Сираков ме покани, той е един от най-великите играчи в историята на Левски. Изпитвам само уважение към него. Никога не съм обещавал, че ще бъда лично лоялен към него. Нито пък съм предявявал каквито и да било претенции към тази позиция. Това е основната разлика между мен и другите и тя е, че няма да стоя безучастен и да гледам как любимият ми клуб, който управлявам, е погълнат от корпоративни и частни интереси. Това е голяма разлика. Това не е да си ръкопляскаме и да се прегръщаме, заяви изпълнителният директор на сините.

Тагове: Ивайло Ивков, Левски София, Наско Сираков, Подбрани новини

Други Горещи Новини

Взривоопасни срещи в полуфиналните мачове за Купата!
Рашфорд прекъсна серията от загуби на Ман Юнайтед и върна „червените дяволи“ в топ 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed