ЦСКА – София в очакване на още трима нови играчи

Лятната селекция в ЦСКА София продължава. До момента клубът е привлякъл шестима играчи – вратаря Марин Орлинов, защитниците Сейни Санянга и Брайън Кордоба, както и нападателите Михаел Естрада, Матиас Фаетон и Данило Асприля. До края на трансферния прозорец се очакват още три нови попълнения в Борисовата Градина. „Червените“ се нуждаят от подсилване на защитата и полузащитата си. Клубът води преговори с норвежки полузащитник, който може да бъде заместник на Амос Юга, в случай че африканецът бъде продаден. Интерес към него са проявили арабски клубове.

Треньорът Саша Илич е много разочарован от представянето на подопечните си при нулевото равенство с Хебър в Пазарджик на старта на първенството. Сърбинът със сигурност ще направи промени в състава за предстоящия домакински мач срещу Крумовград в петък. Той ще хвърли в боя всички нови играчи, въпреки че никой от тях все още не се е адаптирал, а някои са в слаба физическа форма. Сейни Санянг, Брайън Кордоба и Матиас Фаетон, който беше най-острият играч на ЦСКА София в Пазарджик, след като се появи на полувремето, ще влязат в стартовия състав от първите минути. През второто полувреме срещу Крумовград на терена ще излязат и Михаел Естрада и Данило Асприля, които пропуснаха гостуването на Хебър поради липса на картотека. За Кордоба и Асприля това ще бъде официален дебют с червената фланелка. Иван Турицов също ще се завърне на позицията десен бек, след като изтърпя отстраняването си за Асен Дончев.

Тагове: Брайън Кордоба, Данило Асприля, Матиас Фаетон, Михаел Естрада, Саша Илич, Сейни Санянга, ЦСКА, ЦСКА София, Червените

Други Горещи Новини

Австралия се отказва от контрола с България
Джокович е глобен с 8 хил. долара след финала на Уимбълдън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed