Стоичков ще присъства на представянето на Меси и Бускетс за феновете на Интер Маями

Световен ФутболТОП НОВИНИ

Българската легенда Христо Стоичков ще участва в представянето на Лионел Меси и Серхио Бускетс пред феновете на Интер Маями.

Двамата най-добри играчи на американския отбор ще бъдат представени на феновете в Маями тази нощ в рамките на специално шоу на клубния стадион, което ще започне в 3:00 ч. българско време. Неслучайно Камата е сред знаменитостите, избрани да посрещнат Меси и Бускетс. Той не само живее във Флорида, работейки за телевизионния гигант TUDN, но и има близки отношения със световния шампион с Аржентина. Двамата са били много пъти заедно на събития в Барселона, а именно Стоичков неведнъж е връчвал важни награди на Меси.

Изданието припомня още, че Ицо и Лео са се срещнали в Маями миналата есен, когато  “Албиселесте” се подготвяха за Световното първенство през 2022 г. в клубната база на Интер Маями. Самият Меси, подобно на Стоичков, също има дом в града от няколко години, което може да е повлияло на избора му на клуб от МЛС. Легендата на родния футбол също е много добре запознат с местния футбол, тъй като е играл първо за Чикаго Файър, а след това към края на кариерата си за Ди Си Юнайтед.

Сред музикалните звезди, поканени на шоуто, са Шакира, Bad Bunny и Maluma. Междувременно клубът на Дейвид Бекъм посвети специална песен на Меси, свързана с пристигането му в Маями. След това те помолиха аржентинската рок група La Mosca Tsé – Tsé да изпълни кавър на Muchachos, Ahora Nos Volvimos a Ilusionar – песен, която се превърна в нещо като химн за аржентинския национален отбор по пътя му към триумфа на Световното първенство в Катар.

Тагове: Меси, Серхио Бускетс, Христо Стоичков

Други Горещи Новини

Семьон Новиков взе сребърен медал на турнира по борба в Будапеща
Стачка спира снимките на филм за Формула 1 с участието на Брад Пит

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed