Илич: проблемът си е наш, няма да се оплаквам, в България никой мач не е лесен

EFBET лигаБГ ФутболТОП НОВИНИ

Треньорът на ЦСКА София Саша Илич заяви след нулевото равенство с Хебър в Пазарджик, че е трудно да се играе срещу отбор, който постоянно се защитава. Сръбският специалист обаче допълни, че проблемът червените да не спечелят мача е бил в самите тях и поздрави футболистите от Пазарджик за представянето им.

„През първото полувреме не се възползвахме от някои ситуации, които имахме. В мач като този, когато отборът срещу нас се защитава всяка минута, е трудно да се играе. Мачът завърши при резултат 0:0. Не искахме такъв резултат, но той се случи.

Очаквах Хебър да играе от защитата. Проблемът е в самите нас. През първото полувреме имахме 4-5 шанса, от които не се възползвахме. На два или три пъти вратарят им имаше късмет да се намеси. Те се бориха упорито и аз ги поздравявам за точката.

На нас ни липсваха някои играчи. Имахме възможности за дузпи, но по други причини те не се осъществиха. Асприля не получи картон, а Туфеджич и Бисмарк са контузени. Никога през живота си не съм се оплаквал, няма да се оплача и сега. Това е само първият кръг.

Предстои ни Европа, така че трябва да въртим играчите, както миналата година. В България няма лесни мачове. Срещу Крумовград всичко ще зависи от нас – как ще влезем в мача и дали ще се възползваме от ситуацията“, обобщи Илич.

Тагове: Саша Илич, Хебър, ЦСКА

Други Горещи Новини

Стачка спира снимките на филм за Формула 1 с участието на Брад Пит
Любо Пенев и Хебър попаднаха в звездната селекция на ЦСКА – София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed