Бивш съдия основава клуб с приятелите си, за да спаси футбола в Троян

БГ ФутболТОП НОВИНИ

Бившият футболен съдия Таско Тасков официално обяви, че заедно с приятели е основал ФК Троян, който ще възроди футбола в града. Първата тренировка на отбора ще се проведе на 29 юли.

„Уважаеми съграждани, скъпи приятели на спорта и футбола на Троян. За мен е чест да ви съобщя, че заедно с мои приятели основахме футболен клуб „Троян“. Време е да сложим край на конспирациите, объркването и живота на царя на футбола в моя роден град. Гарантираме, че нито едно дете, което спортува в нашия клуб, няма да трябва да плаща за треньори, картотекиране, турнири или екипировка.

Искаме да дадем възможност на всяко дете в нашия град, независимо от раса, социална класа или статус, да тренира под ръководството на всеотдайни треньори и да се развива като личност и спортист. Амбициите ни са големи, но знаем, че трябва да започнем от най-малките, затова гарантираме нормален тренировъчен процес, занимания с квалифицирани специалисти и грижа за децата на нашия град! Очакваме ви на 29.07 на първата официална тренировка! С уважение.

Тагове: Таско Тасков, ФК Троян

Други Горещи Новини

България завърши успешно подготовката си за европейския квалификационен турнир
Важна победа за Михаил Петков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed