Ивайло Петев: Срам ме е.

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори пред журналисти за завръщането на шампионите от Косово, където снощи отборът загуби с 0:2 от Балкан в първия предварителен кръг на Шампионската лига. Бившият селекционер на националния отбор призна, че се срамува от представянето на „зелените“.

„Разбрахме ли причината за поражението? Все още не, това е голяма въпросителна, но мачът свърши. За съжаление изиграхме лош мач, аз лично се срамувам от такова представяне, но пораженията са част от футбола. Трябва да продължим напред.

Най-важното е да намерим причината, поради която играхме по този начин, особено през първото полувреме. Имаше ли подценяване? Трябва да отговорите на този въпрос, може би имаше, но в съвременния футбол не можеш да подценяваш никого. Видяхте го.

И аз казах преди мача, че това е много добър отбор, който миналата година достигна до плейофите на конференцията, не беше случайност. Сами се убедихме в това, особено след 20 минути от първото полувреме вчера. Лош мач за нас, трябва бързо да излезем от тази ситуация.

Разбира се, всичко е поправимо – имаме още 90 минути. Ще направим всичко възможно, за да компенсираме двата получени гола. В петък ни предстои мач за първенство, а в сряда имаме 11 бойци, които ще дадат всичко от себе си от първите минути“, заяви Ивайло Петев на летище Пловдив.

Тагове: Загуба, Ивайло Петев, Косово, Лудогорец

Други Горещи Новини

Моци: Играчите не можеха да повярват, че това може да се случи
ЦСКА-София „счупи“ Черно море, кошмарната серия на варненци срещу „червените“ продължава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed