Венци: Те отмениха нашия гол по престъпен начин! Сега билетът за ЦСКА ще струва 100 лева, както и за Левски.

БГ ФутболТОП НОВИНИ

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше разочарован след загубата с 0:2 от ЦСКА София в efbet Лига. Шефът на най-стария столичен клуб осъди поведението на гостуващите фенове, които през второто полувреме започнаха да чупят седалките в своя сектор и да палят огън. Стефанов заплаши, че заради това поведение на феновете от Борисовата градина, билетът за следващия домакински мач на червените ще струва 100 лева.

„Искам да попитам къде е полицията! Какво е това!!! Те чупят, палят, буйстват. Защо?! Около 800 седалки са счупени. Знаете ли колко пари са това – между 45 000 и 50 000 лева. Нови седалки и тяхното монтиране. Да, гостуващият клуб ще плати, но във времето. ЦСКА все още не е платил за щетите от последния мач. Левски – ние също ги чакаме. Досега никой не е платил нищо. За следващото гостуване на ЦСКА на нашия стадион билетите ще струват 100 лева, колкото и за Левски. Който иска, нека си плати и да дойде да гледа.

В противен случай това е крив мач! Каквото и да си говорим, това е крив мач. Само не разбирам защо не зачетоха гола ни. Мисля, че топката се удари в играч на ЦСКА и след това в мрежата. А вие не мислите така? Не знам защо не ни присъдиха гол. Отново престъпно нарушение от страна на VAR. Какво друго да кажа. Когато отмениха гола, беше ясно, че е имало засада“, заяви босът на Славия пред SPORTN

Тагове: Ефбет Лига, Подбрани новини, Славия, ЦСКА София

Други Горещи Новини

Ето кой ще води Левски в мача им с ЦСКА София
Наско Сираков с много силни думи след драматичните събития в Левски!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed