Андреа призна, че има отношения с Кубрат Пулев!

Други Спортове

Андреа направи сърцераздирателна изповед за Кубрат Пулев, с когото има връзка от години. Пред популярната тикток звезда Глория Йорданова в рубриката си „На чаша с Глория“ фолк звездата сподели:

„В момента имам много работа:

„В позитивно настроение съм. Оставам с положителни чувства към всички хора в живота си. Не можеш да живееш с някого толкова години и да не можеш да го обичаш…. Абе, той не говори за мен, защо аз да говоря за него. Той е наоколо от 15 години – бил е слушател, зрител… Когато един човек е живял с теб, дишал е твоя въздух, лежал е в твоето легло, ял е с теб, не свързваш ли всичко, което ти се случва, с този човек?“ – Певицата не крие това.

„Той вече има две деца. Мисля, че сега е нормално да гледам напред в собствения си живот, да се интересувам само от собствения си живот. Че мога да имам връзка с него, че можем да бъдем приятели, да се подкрепяме и т.н. – Това е чудесно, това е чудесно! Но получих и агресивна атака от приятелката му, защото я нарича „майката на децата ми“. Щеше да изглежда много нелюбезно от моя страна да обсъждам живота му… Нападнаха ме, така че някои неща излязоха от мен в канала ми в YouTube“.

Тагове: Андреа, Бокс, Кобрата, Кубрат Пулев

Други Горещи Новини

Важна победа за Михаил Петков
Нешка Робева с убийствена критика към държавата, която е забравила двукратния олимпийски шампион Таню Киряков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed